Brands

Krim Jambang Wak Doyok

45% off
Krim Jambang Wak Doyok
Krim Jambang Wak Doyok Krim Jambang Wak Doyok Krim Jambang Wak Doyok Krim Jambang Wak Doyok Krim Jambang Wak Doyok
Brand: WAK DOYOK LEGACY
 • Melebatkan dan menyuburkan kumis, jambang mahupun rambut
 • Mengekalkan warna asal kumis, jambang dan rambut
 • Membantu memulihkan kerosakan rambut
 • Memelihara kelembapan dan kelembutan rambut
 • Mencegah dan merawat masalah rambut bercabang
 • Mengukuhkan rambut dari akarnya
Product SKU: KRIMJAMBANG
Size (length*width*height): 15cm x 3cm x 15cm
Reward Points: 3
Availability: 292
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Produk krim jambang ini bukan sahaja dapat melebatkan jambang, malah, ia juga mampu melebatkan bulu di bahagian kening, rambut, misai, janggut, bulu dada, ketiak dan juga beberapa bahagian lain. Krim ini bukan sahaja untuk lelaki, perempuan pun boleh pakai krim ini. Krim jambang ini hanya berharga RM34.00 dan seeloknya dipakai pagi dan malam

 • Formulasi turun temurun Embah Lanang
 • Membantu menyuburkan bulu wajah anda
 • Wangi dan menyamankan kulit wajah

Krim Jambang & Rambut Wak Doyok diperkaya dengan adunan herba terpilih seperti mengkudu, minyak kelapa dara Spirulina dan Habbatus Sauda untuk melebatkan jambang dan kumis bagi kaum lelaki. Ia juga terbukti baik untuk merawat masalah botak dan rambut gugur di samping membantu mengekalkan warna asal dan kehitaman rambut mahupun jambang anda secara semulajadi.

 

KEBAIKAN KRIM JAMBANG & RAMBUT WAK DOYOK

 • Melebatkan dan menyuburkan kumis, jambang mahupun rambut
 • Mengekalkan warna asal kumis, jambang dan rambut
 • Membantu memulihkan kerosakan rambut
 • Memelihara kelembapan dan kelembutan rambut
 • Mencegah dan merawat masalah rambut bercabang
 • Mengukuhkan rambut dari akarnya
 • Mengatasi masalah botak, rambut gugur dan kelemumur
 • Mencegah dan mengatasi masalah kegatalan pada kulit kepala
 • Menyihat dan menyegarkan bahagian kulit kepala
 • Merapikan rambut dan jambang anda
 • Menjadikan rambut anda lebih berkilat dan bermaya

KANDUNGAN KRIM JAMBANG & RAMBUT WAK DOYOK

Air: Air bukan sahaja baik untuk kesegaran tubuh serta kecantikan kulit, malah turut berperanan penting untuk menyihatkan kumis, jambang mahupun rambut anda. Ia bertindak memelihara kelembapan rambut di samping membantu menyihatkan rambut mahupun jambang anda dari akarnya.

Minyak Zaitun Terhidrogenasi: Minyak zaitun kaya dengan vitamin E yang bertindak melambatkan proses penuaan pra-matang dan mencegah masalah uban di samping membantu memelihara kelembapan rambut dan kulit kepala serta melancarkan peredaran darah pada bahagian kulit kepala seterusnya membantu menyuburkan rambut. Ia juga kaya dengan antioksidan yang mampu mengurangkan kerosakan rambut dan kulit kepala akibat pencemaran toksin yang berpunca daripada persekitaran serta produk rawatan rambut. Selain itu, minyak zaitun juga bersifat antibakteria yang berkesan untuk mengatasi masalah kelemumur mahupun kutu.

Minyak Kelapa (Cocos Nucifera): Minyak kelapa dara merupakan minyak kelapa yang diproses tanpa melibatkan haba atau kimia untuk mengekalkan struktur asalnya. Ia bersifat antioksidan serta kaya dengan khasiat dari sumber vitamin A, C, dan E yang terbukti mempunyai khasiat untuk untuk kesihatan dalaman dan luaran, seperti meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah daripada kerosakan sel di samping mengekalkan kehalusan dan kelembapan kulit kepala. Asid laurik yang terkandung dalam minyak kelapa dara pula berupaya mengatasi masalah kelemumur dan menggalakkan kesuburan rambut.

Bunga Raya (Hibiscus Rosa-Sinensis): Lendir bunga raya yang dikenali sebagai mucin berfungsi melebatkan dan menghitamkan rambut serta jambang anda. Di samping itu, bunga raya turut membantu mengekalkan kelembutan rambut dan keutuhan akarnya, di samping berupaya mencegah daripada keguguran rambut.

Pewangi: Pewangi juga merupakan salah satu ramuan di dalam produk ini bagi menambahkan aroma yang menyegar serta mengharumkan rambut anda.

Carbomer: Ramuan yang sering digunakan dalam pembuatan kosmetik ini berperanan memelihara kelembapan kulit mahupun rambut anda.

Triethanolamine: Bahan ini adalah sejenis cecair sintetik yang sering digunakan sebagai bahan pengemulsi yang bertindak melarutkan ramuan di dalam produk penjagaan diri seterusnya menggalakkan fungsi dan keberkesanan produk tersebut.

Spirulina Maxima: Spirulina merupakan sejenis alga atau rumpai laut yang tinggi kandungan asid amino, asid lemak, vitamin A dan beta-carotene yang ternyata baik untuk rawatan rambut. Di samping mampu mengatasi masalah kelemumur, spirulina juga berkesan untuk menyuburkan rambut seterusnya membantu mengatasi masalah rambut gugur.

Menthol: Minyak pati menthol yang diekstrak dari peppermint atau daun pudina ini merupakan antara ramuan semulajadi yang berupaya mengatasi masalah rambut gugur serta memelihara kelembapan rambut dan kulit kepala.

Asid Stearik: Asid stearik merupakan sejenis asid lemak dan sering terkandung di dalam bahan semulajadi seperti koko dan pokok shea. Ia berfungsi sebagai bahan pengemulsi di samping membantu mengekalkan kelembapan rambut mahupun jambang anda.

Noni (Morinda Citrifolia): Buah noni atau lebih dikenali sebagai mengkudu yang ternyata mengandungi pelbagai khasiat bersumberkan vitamin, mineral dan protein untuk membantu merawat masalah rambut gugur dan kelemumur di samping melembut dan melembapkan kulit kepala. Ia bersifat antioksidan serta berupaya memelihara rambut dan kulit kepala daripada kerosakan serta membantu menjadikan rambut, kumis dan jambang anda lebih sihat dan bersinar.

Habbatus Sauda (Nigela Sativa): Herba yang turut dipanggil Jintan Hitam ini bukan sahaja baik untuk kesihatan tubuh badan, malah mampu mengekalkan kelembapan rambut dan kulit kepala. Di samping itu, Habbatus Sauda juga berupaya mengukuhkan rambut dari akarnya serta menggalakkan pertumbuhan rambut bagi mengatasi masalah keguguran rambut.

Biji Betik (Carica Papaya): Selain baik untuk kecantikan kulit, betik turut kaya dengan nutrien yang berperanan memelihara kelembutan rambut di samping membantu menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat dan kukuh. Betik juga mampu mengatasi masalah kelemumur dan rambut gugur, serta membantu menyingkirkan kotoran mahupun minyak dengan selamat.

Buah Keras (Aleurites Moluccana): Buah keras atau candlenut telah digunakan sejak zaman dahulu dalam rawatan tradisional bagi membantu menyubur, melebat serta menghitamkan rambut. Ia turut berupaya merawat masalah kelemumur serta rambut kering dan bercabang seterusnya menjadikan rambut anda lebih segar dan bermaya.

Cara Penggunaan Krim Jambang & Rambut Wak Doyok

 

1. Sapukan Krim Jambang & Rambut Wak Doyok pada bahagian yang dikehendaki.
2. Amalkan 2 kali sehari selepas mandi.
3. Simpan di dalam suhu bilik dan elakkan dari sinaran matahari.

10890909 345649822287126 71933089 a

 

TRANSFORMASI WAK DOYOK SETELAH MENGGUNAKAN KRIM JAMBANG BELIAU

wakdoyoktrans1 x Krim jambang Wak Doyok

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good


Copyright © 2019 VAGANZA. All rights reserved.eCommerce by SiteGiant