Brands

ELITE S7 Hybrid Fat Burner 4 in 1

24% off
ELITE S7 Hybrid Fat Burner 4 in 1
ELITE S7 Hybrid Fat Burner 4 in 1
Brand: HYBRID NUTRILAB
Product SKU: EliteS7
Reward Points: 17
Availability: 7
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Fat Burner Advanced Elite S7 Yang Mempunyai 4 Khasiat Yang Berlainan.

✔ Fat Burner
✔ Detox
✔ Collagen
✔ Energy Booster
.

.
Fat Burner Advanced Elite S7 Nie Mmg Best Giler Sbb:
✔ Berat Baadan Cepat Turun Wpun Takde Masa Nak Bersenaam & Diett
✔ 'Membuang' Lebih Mudah. Tak Perlu Lepak Lama2 Dlm Toilet
✔ Daya Tahan Penyakit (Sistem Imun) Meningkat. Tak Perlu MC Selalu Pasni.
✔ Baadan Tidak Cepat Lesu & Letih.
✔ Seleraa Maakan Terkawal.
✔ Harga Terlajak Murah Dengan 4 Khasiat Yg Berlainan. Tak Perlu Beli 4 Produk
.
...Izinkan kami untuk bantu uols. SERIUS NI!
Harga? Jangan Risau Tentang Harga Kerana Kami Ada OFFER. KHAS Utk Uols.
.
================
✄ OFFER HARGA CUN UTK SIS (TIADA GST) ✄
Harga Asal --> RM 210
Harga Offer --> RM 170
================
.
Promosi Adalah Terhad Kpd 30 Org Terawal Sahaja. Siapa Rasa Dia Nak Body Cun Dulu, Dia Dapat.
.
Berenti Beli Produk Yg Merugikan. Baik Sis Berjimat. Allah S.W.T Suka 
TEMPAH SEKARANG !!! Jangan Biarkan Orang Lain Ejek Uols Tong Dram Dah !!
.

.
================
FAST RESPONS
▼▼▼▼▼▼▼▼
Whatsapp: S7 ke 016-3075000

===============


.

elite s7 17

 

elite s7 18

elite s7 3

eliye s7 4

elie s7 5

elite s7 6

elite s7 9

elie s7 7

elie s7 8

 

elite s7 21

elite s7 22

 

 

LELAKI JUGA BOLEH MINUM & KURUS DENGAN ELITE 27

elite s7 14

elite s7 16

elite s7 10

elite s7 11

elite s7 12

elite s7 15

elite s7 A

1 BOTTLE ELITE S7 = 40 SACHET

1 SACHET = 10 GRAM

MINUM 1 @ 2 SACHET SEHARI

* FAST RESULT 2 SACHET SEHARI

elite s7 13

Harga Asal Elite S7 : RM210 

Harga Promosi Elite S7 :

RM170/BOTTLE (SEMENANJUNG) – PERCUMA POSTAGE

RM170/BOTTLE (SEMENANJUNG) – PERCUMA POSTAGE

*Sabah Sarawak Add RM10

————————————————————————————————————————–

 

FAQ

1)   1 botol boleh tahan berapa lama?
1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi.

2)   Cara minum Elite S7?
Minum 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7.

3)   Perisa?
Perisa mix berries yg sgt best. Rasa masam2 manis.

4)   Ada side effect tak?
InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

5)   Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
Tidak. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

6)   Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.

7)   Perlu bersenam tak?
Terpulang….kalau bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & tiada masa nak exercise.  Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

8)   Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?
Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

9) Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

10) Pregnant boleh amik x?
Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.

11) Ibu menyusu boleh amik x?
Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.

12) Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No prob.

13) Klu amik S7 pastu berat makin naik macam mana?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

14) Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.

15) Fibroid or cyst boleh amik x?
InsyaAllah selamat

16) Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?
Active ingridient yg terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Klu ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.

17) Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh

18) Seawal umur brp boleh minum s7?
Disarankan bermula umur 15 tahun.

19) Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
Sebenarnya xde mslh tp kalau ada simptom-simptom seperti jantung berdegup laju or simpton-simptom lain perlu stop segera.

————————————————————————————————————————–



Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good


Copyright © 2019 VAGANZA. All rights reserved.eCommerce by SiteGiant